ساوه ظرفیت تبدیل شدن به شهر پروتئینی خاورمیانه را دارد

ساوه ظرفیت تبدیل شدن به شهر پروتئینی خاورمیانه را دارد

ساوه ظرفیت تبدیل شدن به شهر پروتئینی خاورمیانه را دارد

مدیر عامل هلدینگ سرمایه گذاری برشا از زیرمجموعه های گروه صنعتی میهن گفت: شهرستان ساوه به لحاظ برخورداری از سهم بالای تولیدات دامی و فرآورده های گوشتی ظرفیت تبدیل شدن به شهر پروتئینی خاورمیانه را دارد.
دکتر غلامرضا دارابی در جلسه هم اندیشی برای بهرهبرداری از واحد تولیدی زرماکیان مزرعه سبز به منظور کشتار و بسته بندی مرغ که با حضور برخی از مسئولان و مرغداران شهرستان ساوه در مجتمع شیر و گوشت دامدشت ساوه برگزار شد، اظهار کرد: هلدینگ سرمایه گذاری برشا با سرمایه گذاری در حوزه شیر، گوشت، فرآورده های گوشتی و لبنی، کشتار انواع ماکیان و مرغ در کنار دامداران و مرغداران شهرستان ساوه که سهم بالایی در تامین نیاز کشور دارند، ظرفیتی را ایجاد کرده است تا بتوان این منطقه را به قطب تولید محصولات دامی و لبنی در کشور و در آینده نه چندان دور به بزرگترین شهر پروتئینی خاورمیانه تبدیل کند.
وی فعالیت هلدینگ سرمایه گذاری برشا از زیرمجموعه های گروه صنعتی میهن در مجاورت شهر غرق آباد و بخش نوبران را منجر به توسعه اقتصادی این منطقه دانست و افزود: مجموعه دامدشت قبل از واگذاری به هلدینگ سرمایه گذاری برشا با 29 نفر و تولید روزانه پنج تن شیر فعالیت میکرد اما با سرمایه گذاری صورت گرفته هم اکنون برای افزون بر 1100 نفر اشتغال مستقیم با تولید روزانه 80 تن شیر ایجاد شده گرچه برای ایجاد اشتغال برای سه هزار نفر و تولید روزانه 400 تن شیر هدفگذاری شده است.
او در ادامه بیان کرد: از آنجاکه بخشی از زایمان دام سنگین را گوساله های نر تشکیل میدهد لذا علاوه بر فعالیت در حوزه تولید شیر کار پرواربندی دام سنگین نیز در دستور کار قرار گرفت و با احیای یک واحد کشتارگاهی در مجاورت شهر غرق آباد، توانستیم واحد تولیدی کشتارگاه دام سالم فجر آسیا را در مجاورت شهر غرق آباد راه اندازی کنیم که نقش موثری در ایجاد اشتغال و توسعه منطقه دارد.
مدیر عامل هلدینگ سرمایه گذاری برشا در ادامه به بیان اقداماتی که در تکمیل زنجیره تولید شیر در مجتمع شیر و گوشت دامدشت صورت گرفته است اشاره کرد و گفت: راه اندازی واحد تولیدی دام سالم مزرعه بان با هدف فعالیت در زمینه بسته بندی خوراک دام، مجهز به پیشرفته ترین و جدیدترین تجهیزات در صنعت کنسانتره و مکمل های دام و طیور از جمله اقداماتی است که ظرف دو ماه آینده به بهره برداری خواهد رسید.
وی با اشاره به اینکه در ادامه تکمیل زنجیره تولیدی، موضوع کشتار مرغ نیز جزو برنامههای هدفمند هلدینگ قرار گرفت، اظهار کرد: در عمل به منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر احیای واحدهای تولیدی راکد و غیرفعال لذا موضوع احیای یک واحد کشتارگاه مرغ با عنوان شاهین بال ساوه در دستور کار قرار گرفت. این واحد کشتارگاهی که پس از چند سال از افتتاح به دلیل مشکلات اقتصادی از چرخه تولید خارج شده بود در اسفندماه سال گذشته به مجموعه هلدینگ برشا منتقل شد و هم اکنون موضوع احیا و بازگشت این واحد تولیدی به چرخه تولید کشتارگاهی در حال انجام است و پیشبینی میشود ظرف دو هفته آینده با عنوان شرکت “زرماکیان مزرعه سبز” فعالیت خود را کشتار و بسته بندی مرغ آغاز کند.
او بیان کرد: تعداد نیروی انسانی شاغل در این واحد تولیدی قبل از تعطیلی کارخانه ۱۲۰ نفر شامل اداری، قطعهبندی و ترابری بوده است که با خریداری این شرکت توسط هلدینگ برشا در حال حاضر برای 180 نفر اشتغالزایی ایجاد شده است و پیشبینی میشود با اجرای طرحهای توسعه ای میزان اشتغال تا دو هزار نفر افزایش یابد. مجموعه زر ماکیان مزرعه سبز با استفاده از بروزترین و پیشرفته ترین تجهیزات اروپایی قصد دارد محصولات مرغ، گوشت گوسفندی، گوساله و آلایشات خود را نسبت به سفارش مشتری در بستههای بشقابی و فلفل در اوزان مختلف و متفاوت و در قالب فرآوردههای گوشتی توزیع کند و هدف این مجموعه در آینده نه چندان دور تبدیل شدن به بزرگترین شهر پروتئینی خاورمیانه است که هم اکنون مراحل اداری و اخذ مجوز و طراحی پلت فرم را طی می کند و در عمل به اثبات خواهیم رساند.
دارابی افزود: شرکت زرماکیان مزرعه سبز این ظرفیت را دارد که کار کشتار و بسته بندی تمامی مرغ های تولیدی در مرغداری شهرستان ساوه را انجام دهد. همچنین هلدینگ سرمایه گذاری برشا آماده مشارکت با مرغداران ساوجی برای افزایش میزان تولید روزانه مرغ است تا بتوان برخی مرغداریها که هم اکنون به صورت نیمه فعال و یا غیرفعال درآمدند با ظرفیت حداکثری به چرخه تولید برگردند.
وی مشارکت در تکمیل ظرفیت مرغداری هایی که بنا بدلایلی بخشی از ظرفیت تولیدی آنها خالی است را در اولویت هلدینگ برشا دانست و افزود: مشارکت در تامین سرمایه اولیه، تامین نهاده، جوجه ریزی و هر مانعی که موجب شده است مرغداران با حداقل ظرفیت فعالیت کنند را با یک برنامه مدون و علمی را با گارانتی فروش تضمینی می توان توسعه داد.
او گفت: بخش اعظمی از هزینه تولید مرغ به تامین نهاده های دامی و کنسانتره برمیگردد که میتوان با انعقاد قرارداد بین بخشی با واحد تولیدی دام سالم مزرعه بان که در زمینه تولید نهاده و بسته بندی خوراک دام فعالیت می کند، تامین کرد تا بتوان مرغ مورد نیاز کشتارگاه احیا شده را تامین و نیازی به ورود مرغ از مرغداری های سایر نقاط کشور نبوده و فعالیت مرغداری های شهرستان با حداکثر ظرفیت بتواند علاوه بر تامین نیاز شهرستان به سایر استانها ارسال شود.
مدیر مجتمع شیرو گوشت دامدشت ساوه نیز گفت: این مجتمع در مساحتی به وسعت 320 هکتاردر سال 1365 شروع به فعالیت کرد و علاوه بر تولید شیر در بخش کشاورزی نیز وارد عرصه انواع تولیدات باغی و زارعی شد.
دکتر امیر اله وردی افزود: این مجموعه در سال 1397 با توجه به تغییراتی که در ساختار مدیریتی ایجاد کرد، شاهد گسترش وسعت بناهای مجموعه و افزایش چشمگیر کیفیت و کمیت شیر تولیدی شد.
وی بیان کرد: امید است با اتمام فازهای توسعه و بهره برداری رسیدن واحد 25 هزار راس مولد، مقدار شیر تولیدی را به سقف هزار تن در روز برساند تا بخش عظیمی از نیاز کشور را مرتفع سازد.
معاون اجرایی هلدینگ سرمایه گذاری برشا و مدیرعامل واحد تولیدی زرماکیان مزرعه سبز نیز گفت: کشتارگاه طیور زرماکیان مزرعه سبز پشیتبانی برای صنعت مرغداری شهرستان ساوه در کشتار و بسته بندی مرغ و انواع ماکیان خواهد بود و با فعالیت آن دغدغه کشتار و فروش مرغ تولیدی در مرغداریها برطرف در آینده در قالب فروش زنجیرهای تولیدات خود را در استانهای مختلف کشور عرضه خواهد کرد.
دکتر سیدضرغام پورسیف افزود: در حال حاضر تولیدات هلدینگ برشا در فروشگاههای زنجیرهای سراسر کشور و دیلی مارکت ها در بیش از 400 شعبه عرضه می شود و این میزان تا پایان سال به هزار شعبه افزایش خواهد یافت.
وی بیان کرد: در حال حاضر روزانه حدود 40 هزار تن مرغ از مرغداریهای برخی استانهای کشور توسط این مجموعه کشتار و بسته بندی می شود و با آغاز بکار کشتارگاه زرماکیان ظرفیت پذیرش و کشتار مرغ افزایش چشمگیری خواهد داشت.
او بیان کرد: در فاز نخست فعالیت این کشتارگاه برای کشتار روزانه 100 تن مرغ هدفگذاری شده است و با اجرای طرح توسعه ای این میزان به چند برابر افزایش خواهد یافت.

اشتراگ گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *